Eğitim Destek Koordinatörlüğü -

'Eğitimde Yenilikçi Bakış Açısı Geliştirme' Konulu Online Söyleşiye Davetlisiniz

gelişim üniversitesi
  1.   Eğitim Destek Koordinatörlüğü
  2. Haberler

Topluma Hizmet Birimi Koordinatörü ve Sürdürülebilir Çevre ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan Güzin Selçuk'un konuşmacı olarak katılacağı online söyleşiye davetlisiniz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Afyonkarahisar Rehberlik Araştırma Merkezi iş birliğiyle 'Mesleki ve Teknik Eğitimde 1000 Okul' projesi kapsamında 1 Temmuz Perşembe günü saat 14.00'da Topluma Hizmet Birimi Koordinatörü ve Sürdürülebilir Çevre ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan Güzin Selçuk'un konuşmacı olarak katılacağı 'Eğitimde Yenilikçi Bakış Açısı Geliştirme' konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Aşağıdaki link ile Zoom üzerinden katılabilirsiniz.

Link: https://eba-gov-tr.zoom.us/j/88566033587

Meeting ID: 885 6603 3587