Eğitim Destek Koordinatörlüğü -

“Sıfır Atık İnovasyon Yarışması” İçin Başvuru Süreci Başladı

1.   Eğitim Destek Koordinatörlüğü

“Sıfır Atık İnovasyon Yarışması” İçin Başvuru Süreci Başladı

Sultangazi Belediyesi Sıfır Atık İnovasyon Merkezi (SULSİM) tarafından ilk defa düzenlenecek “Sıfır Atık İnovasyon Yarışması” için başvuru süreci başladı.

Sıfır atık temasıyla yenilikçi ve uygulamaya dönüşebilecek, ülkemizin sıfır atık konusunda farkındalığını ve atık yönetimi performansını arttırabilecek projelerin ödüllendirilip destekleneceği yarışmada; ortaokul, lise ve üniversitede eğitim gören öğrenciler ile genel kategoride tüm katılımcıların projeleri yarışacak.

Kimler katılabilir?

Ortaokul kategorisi: 5.-8. Sınıflar,
Lise kategorisi: 9.-12. Sınıflar
Üniversite kategorisi: Yüksekokul ve üniversite öğrencileri
Genel kategori: İlk 3 kategori dışında kalan tüm katılımcılar

Ayrıca yarışmada para ödüllerinin yanı sıra jüri tarafından belirlenecek 10 projeye Sultangazi Belediyesi Sıfır Atık İnovasyon Merkezi (SULSİM) bünyesinde projenin geliştirilmesi için 'Destek Ödülü' verilecektir.

Sıfır Atık İnovasyon Yarışması’na katılmak isteyenlerin en geç 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar online başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.